Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σύγκρουση μοτοποδηλάτου με αυτοκίνητο. Στο νοσοκομείο 2χρονο κοριτσάκι από το Λιοπέτρι



Τριαντάχρονος πατέρας και η κόρη του ηλικίας μόλις δύο χρόνων από το Λιοπέτρι , που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο και κινούνταν σε δρόμο της κοινότητας, τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.45 χθες το πρωί 36χρονος από το Φρέναρος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο Λιοπέτρι όταν σε κάποια στιγμή στην προσπάθεια του να διασταυρώσει ένα δρόμο για να πάει απέναντι, ανέκοψε την πορεία και κτύπησε μοτοποδήλατο που οδηγείτο από 30χρονο από το Λιοπέτρι με συνεπιβάτη τη κόρη του ηλικίας 2 χρόνων.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του μοτοποδηλάτου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού φέρει κάταγμα πλευρών και πνευμονοθώρακα. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Το μικρό κοριτσάκι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις αφού φέρει  κάταγμα ζυγωματικού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το δυστύχημα δεν έπαθε τίποτε.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13098&catid=9#sthash.UJvrTAzi.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: