Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Η Ναταλία Ριάρ έκανε περήφανη την Κύπρο. ΦΩΤΟ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός ομορφιάς Miss Top Next Model of The world 2017 στο Λίβανο από το τηλεοπτικό Κανάλι MTV του Λιβάνου.
Ο διαγωνισμός είχε επίσημο χαρακτήρα και στηριζόταν από την κυβέρνηση του Λιβάνου καθώς η επιτροπή απαρτιζόταν από πολιτικούς και αλλά επώνυμα άτομα . Έλαβαν μέρος 50 χώρες μεταξύ αυτών, η Ελλάδα με την Αναστασία Τερζή και η Κύπρος από τη Ναταλία Ριαρ.

Οι κοπέλες παρέμεναν 15 μέρες στο Λίβανο και πήγαιναν αρκετές εκδρομές,  έκαναν αρκετές ξεναγήσεις για να γνωρίσουν την κουλτούρα τα ήθη και τα έθιμα, απολάμβαναν τα καταπληκτικά φαγητά από ωραία εστιατόρια του Λιβάνου που φημίζετε για την υπέροχη κουζίνα που έχει. Την βραδιά του διαγωνισμού υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από επώνυμους καλλιτέχνες καθώς στο χορευτικό έλαβαν μέρος υπέροχες και πολύ όμορφες χορεύτριες από το Λίβανο ..

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το πρόγραμμα του διαγωνισμού και διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες .


Νικήτριες ήταν 7 Τοπ που στέφτηκαν  από τις περσινές νικήτριες.
Μιss Top Next Model 2017 Marocco 1st Runner Up Indian 2nd Runner Up Russian ακλουθούν Αρμενία Λιθουανία ΜολδαβίαΗ Αναστασία Τερζη δεν πήρε  τίτλο αλλά ήταν ανάμεσα στις 20 που ξεχώρισαν.

Η Κύπρος με τη Νταλί Ριαρ κέρδισε  με το τίτλο Miss Fitness Next  Model of The world 2017.  Για 2η  φορά η Νταλί Ριαρ παίρνει τίτλο . Την πρώτη φορά πήρε τον Τίτλο της Miss Teen world 2015 στο Λίβανο στο διαγωνισμό Miss Toyrism Universe 2015.



Είμαστε περήφανοι για την Νταλί που ακόμα μια φορά πήγε την Κύπρο ψηλά . Της Ναταλίας της αξίζουν οι τίτλοι διότι εκτός από την ομορφιά της έχει μεγάλη προσωπικότητα, πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πολύ προσγειωμένη. Σπουδάζει νομική στη Γαλλία και μιλάει άπταιστος Γαλλικά, Αγγλικά και Ελληνικά . Όλοι την λάτρεψαν για την ευγένεια και για την προσωπικότητα της .



Νιώθουμε περήφανοι που την έχουμε στο πρακτορείο μας, τόνισε η Κυρία Σταυρουλλα Νικολάου που ήταν προσκεκλημένη από τους διοργανωτές ως μέλος της κριτικής επιτροπής όπου και είναι πρόεδρος της prestige show production, που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2004 .


 Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που κέρδισαν και σε αυτές που δεν κέρδισαν.  Ευχόμαστε στη Νταλί να πετύχει τους στόχους της και  ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς  που βοήθησαν για την συμμετοχή της … Μαγιό Caldera, Polina Argirou και Victoria sarri.Stefous και  Valentinos Hair saloon