Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Δείτε ποιοι και που εγκλωβίστηκαν πάνω σε βράχο


Σε συναγερμό τέθηκαν χθες το απόγευμα ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πληροφορία ότι ζεύγος τουριστών εγκλωβίστηκε σε βράχια, στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Νάπας.
 
Η πληροφορία για τον εγκλωβισμό του ζεύγους, έφτασε στην Αστυνομία γύρω στις 5.10μ.μ. χθες. Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, μετέβησαν στην περιοχή, πλησίον της «Γέφυρας των ερωτευμένων», όπου εντόπισαν δύο νεαρούς τουρίστες, να βρίσκονται εγκλωβισμένοι, πάνω σε βράχο, σε ύψος δύο μέτρων πάνω από τη θάλασσα.
 
Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, υπό το συντονισμό του οποίου κλήθηκαν άμεσα στη σκηνή άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Με τη χρήση σχοινιών, οι πυροσβέστες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να ανασύρουν τους δύο νεαρούς, στη στεριά.
 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 22χρονο και 21χρονη, που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με όσα οι ίδιοι ανέφεραν στην Αστυνομία, είχαν εισέλθει στη θάλασσα, ενόσω αυτή ήταν ήρεμη, ωστόσο στη συνέχεια έγινε κυματώδης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.
 
Οι δύο τουρίστες εξετάστηκαν από νοσηλευτικό προσωπικό ασθενοφόρου, που έφθασε στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν φέρουν οποιαδήποτε τραύματα