Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Τσάκωσαν ανήλικο για τροχαία αδικήματα


Στη σύλληψη 14χρονου οδηγήθηκε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και κλοπής αυτοκινήτου, καθώς και για διάπραξη τροχαίων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από 71χρονο, ότι γύρω στις 4 χθες το απόγευμα, άγνωστο νεαρό πρόσωπο που τον επισκέφθηκε στην οικία του στη Λεμεσό, έκλεψε από το τραπέζι του καθιστικού της οικίας, μία δέσμη κλειδιών στην οποία περιλαμβάνετο και το κλειδί του αυτοκινήτου του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο 71χρονο βρισκόταν με τον ύποπτο στο καθιστικό, ο νεαρός πήρε τη δέσμη με τα κλειδιά, κλείδωσε την θύρα εισόδου της οικίας, πήρε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ γύρω στη 1.25 τα ξημερώματα, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης και της Τροχαίας Λεμεσού, εντόπισαν και ανέκοψαν το κλοπιμαίο όχημα, παρά τον κυκλικό κόμβο του παλαιού λιμανιού.
Το εν λόγω όχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 14χρονο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, πιστοποιητικό καταλληλότητας, άδεια κυκλοφορίας, καθώς και χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Ο 14χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα τροχαία αδικήματα που διέπραξε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.