Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες

Δυο πυρκαγιές, μια σε όχημα στη Λάρνακα
και μια σε μεταλλικό υποστατικό στην Πάφο, αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Αυγούστου μέχρι και τις 06.00 της 3ης  Αυγούστου 2017, διάστημα κατά το οποίο ανταποκρίθηκε συνολικά  σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η ώρα 03.45 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στον χώρο της μηχανής οχήματος που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Τρίτωνος στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου» με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.50. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Επίσης, η ώρα 08.18 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλικό υποστατικό στην περιοχή Άγιος Θεοδόσης του χωριού Αχέλεια και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο οχήματα, θέτοντας υπό έλεγχο την πυρκαγιά η ώρα 11.54.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το υποστατικό και περίπου δύο χιλιάδες μικρές μπάλες σανού καήκαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: ΚΥΠΕ