Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Νεαρή εγκλωβίστηκε στην Αγ. Νάπα


Ελληνοκύπρια ηλικίας 20 χρόνων από τη Λευκωσία ανασύρθηκε το απόγευμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την θαλάσσια περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στην Αγία Νάπα, όπου στην προσπάθεια της να πηδήσει στη θάλασσα ένοιωσε πόνους στη πλάτη και την κοιλιακή χώρα και δεν μπορούσε να κινηθεί.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 17.15 το απόγευμα ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας ενημερώθηκε ότι ένα άτομο είχε τραυματιστεί στη περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στην Αγία Νάπα.
 
Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη στη περιοχή όπου από έρευνες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για Ελληνοκύπρια 20 χρόνων από τη Λευκωσία, φίλοι της οποίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα πήδησε στη θάλασσα από βράχο στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές και ένοιωσε πόνο στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα  και δεν μπορούσε να κινηθεί.
 
Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή και κατάφεραν να ανασύρουν την κοπέλα. Ακολούθως η 20χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
 
Η κοπέλα που είχε τις αισθήσεις της, εξετάζεται από τους θεράποντες  ιατρούς ωστόσο μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας της.