Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Ένοπλη ληστεία σε ΣΠΕ στη Λεμεσό


Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο υποκατάστημα της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Ανατολικής Λεμεσού, στην κοινότητα Πύργου, με τους δράστες να διαφεύγουν με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο πρόσωπα φορώντας κουκούλες και κράνη και επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού έφτασαν στη ΣΠΕ και προτάσσοντας κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο απέσπασαν χρήματα από τα ταμεία.
 
Ένοπλη ληστεία το πρωί σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στον Πύργο Λεμεσού. Σπεύδουν στη σκηνή δυνάμεις της Αστυνομίας προς διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Ήταν γύρω στις 11:15 όταν δυο άτομα κρατώντας κοντόκαννα όπλα εισήλθαν στο υποκατάστημα και επιχείρησαν ληστεία. Τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν. 
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν στο εν λόγω υποκατάστημα θρυμματίζοντας την κεντρική είσοδο με βαριοπούλα. 
 
Σημειώνεται ότι κάτοικος της περιοχής, ο οποίος τους είχε αντιληφθεί άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του, οι ληστές να προτάξουν το κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή με τη μοτοσικλέτα.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.
Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σε σχέση με την υπόθεση να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό