Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

63χρονη δασκάλα κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με μαθητή. Βρέθηκε νεκρή με το σύζυγό της



Μια 63χρονη δασκάλα Γυμνασίου, που είχε κατηγορηθεί ότι έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή, βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στη Βόρεια Καρολίνα, όπως μεταδίδει η New York Post, επικαλούμενη τοπικές Αρχές.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Emma Neil Ogle και ο άνδρας της Michael έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς την Τετάρτη, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους. Η αστυνομία είπε ότι ένας συγγενής είχε ειδοποιήσει νωρίτερα την Άμεση Δράση, για να αναφέρει ότι η Ogle ήταν οπλισμένη και ότι είχε «ταμπουρωθεί» με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Χάντερσβιλ.



Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στο σπίτι το άψυχο σώμα του συζύγου της 63χρονης, και την ίδια βαριά τραυματισμένη. Η δασκάλα, που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σχολείο όπου εργαζόταν εξαιτίας του πρόσφατου σκανδάλου, άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τον άνδρα της.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, η Ogle είχε συλληφθεί πριν από μια εβδομάδα, με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με έναν 17χρονο μαθητή. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από το ίδιο θύμα, που κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου ότι είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά από την περασμένη άνοιξη, και ότι το καλοκαίρι η σχέση τους έγινε ερωτική.


Η Ogle τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών από το σχολείο και, κατόπιν ενημέρωσης των Αρχών, όπως προβλέπει ο κανονισμός, τέθηκε υπό κράτηση λίγες ώρες μετά την καταγγελία. Την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους $10.000.

https://www.protothema.gr/world/article/943218/tragiko-telos-gia-daskala-pou-katigorithike-oti-ekane-sex-me-mathiti-46hronia-mikrotero-tis/