Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον ΚΟΑ είχε ο ΔΙΑΣ Εμπας


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη είχε ο Γενικός Αρχηγός του ΔΙΑ Εμπας, Μάριος Ιγνατίου.

Στη συνάντηση την οποία διευθέτησε το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, Λεόντιος Τσέλεπος, και η οποία έγινε σε φιλικό επίπεδο τέθηκαν ενώπιον του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού τα θέματα που αφορούν το νεοσύστατο Αθλητικό Πολιτιστικό σωματείο της Εμπας.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης ενημερώθηκε για την επικείμενη στέγαση του ΔΙΑ Έμπας σε συγκεκριμένο χώρο όπου θα λειτουργεί ως γραφείο του σωματείου. Άκουσε επίσης, από πρώτο χέρι, τις δραστηριότητες των αγωνιστικών τμημάτων του ΔΙΑ, τις εκδηλώσεις που το σωματείο εντάσσει κάτω από τις δράσεις του στα πλαίσια "κοινωνικής ευθύνης" καθώς και τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς του σωματείου σε αθλήματα πέραν της Πετόσφαιρας.
Ο Γενικός Αρχηγός του σωματείου μας έλαβε διαβεβαιώσεις από τον κ. Μιχαηλίδη για την πρόθεση του ΚΟΑ να στηρίξει κάθε ενέργεια και δράση του σωματείου που προάγει τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. "Είμαστε δίπλα σας και θέλουμε να σας συγχαρούμε για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεται τόσο σε σχέση με τον Αθλητισμό όσο και σε σχέση με τα κοινωνικά ζητήματα" είπε ο κ. Μιχαηλίδης. "Στο πρόσωπο του ΚΟΑ να νιώθετε ότι έχετε ένα σταθερό φίλο, συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη".
Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα το σωματείο θα συνδιοργανώσει με το ΚΟΑ μια μεγάλη εκδήλωση στην Πάφο η οποία στόχο θα έχει να αναδείξει τα οφέλη που προσφέρει ο Αθλητισμός, κυρίως στα μικρά παιδιά.