Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Επιχείρησε να κάψει στην πρώην συζυγό του με καυστικό υγρό



Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σχετικά με την επίθεση κατά 40χρονης με acid (θειικό οξύ) από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 57χρονος φέρεται να επισκέφθηκε σπίτι φιλικού προσώπου της αλλοδαπής γυναίκας και μετά από έντονο διαπληκτισμό της επιτέθηκε.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και λόγω σοβαρότητας της κατάστασής της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η 40χρονη φέρει εγκαύματα 70-80% σε όλο της το σώμα.
Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, όπου ανακρίνεται και αναμένεται να κατηγορηθεί για υπόθεση απόπειρας φόνου.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αποκλεισμένη είναι η σκηνή όπου διαπράχθηκε το συμβάν.

Το κίνητρο της απόπειρας φόνου κατά 40χρονης από τη Ρουμανία διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, Ιωάννης Σωτηριάδης, εξήγησε ότι όλα βρίσκονται σε εξέλιξη για το περιστατικό που συνέβη στις 9:30 σε σπίτι που φιλοξενούσε την άτυχη κοπέλα.
Όπως είπε, ο 57χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την επισκέφθηκε και την περιέλουσε με καυστικό υγρό, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Άμεσα, κλήθηκε ασθενοφόρο στη σκηνή από τους γείτονες και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, πριν μεταφερθεί στη Λευκωσία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της.
Σχετικά με την ανάκριση στο ΤΑΕ, ο κ. Σωτηριάδης επεσήμανε πως ο 57χρονος φαίνεται να παραδέχθηκε το περιστατικό, ωστόσο συνέστησε υπομονή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Πέραν τούτου, ιατροδικαστής θα εξετάσει τον δράστη και το θύμα, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες έρευνες. Ανάμεσα στα τεκμήρια βρίσκεται και μπουκαλάκι που φαίνεται να περιέχει καυστικό υγρό.



http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/814496/epithesi-me-acid-dierevnatai-apopeira-fonoy-eikones