Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Τον τσάκωσαν με πέραν του ενός κιλού κάνναβης

 

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 40χρονου κατοίκου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος, σε δρόμο της επαρχίας Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 1200 γραμμαρίων περίπου. 

 

Λίγη ώρα αργότερα διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 150 γραμμαρίων περίπου. 

 

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) διερευνά την υπόθεση.

  

Δύο συλλήψεις στη Λεμεσό για ναρκωτικά

Σε μια άλλη εξέλιξη, στην επαρχία Λεμεσού, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη δυο 21χρονων, για τη διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 

Γύρω στις 6μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο, θεάθηκε να μεταβαίνει σε ανοικτή περιοχή στη Λεμεσό και να κρύβει κάποιο αντικείμενο σε τσιμεντένιο σωλήνα και στη συνέχεια να αναχωρεί με αυτοκίνητο. Μέλη της ΥΚΑΝ, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς και τους δύο 21χρονους.

 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε κρυμμένο στον τσιμεντένιο σωλήνα, ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε τρία σακουλάκια με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων, ένα σπαστήρα και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

 

Εναντίον των δύο 21χρονων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.


https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=18803


Δεν υπάρχουν σχόλια: