Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΟΣΙΚΕΔΕ


Για τον καλύτερο συντονισμό, την ευρύτερη και δυναμική εκπροσώπηση τους στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, διατηρώντας την οργανωτική αυτονομία τους,  οι οργανώσεις των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην εστίαση ΟΣΙΚΑ...
(ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ), στη διασκέδαση ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ (ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ) στους Γάμους και Βαφτίσεις ΠΑ.ΣΥ.ΕΠ.ΕΚ (ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ) στην ψυχαγωγία, CALPA (ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ) και ΑΣΠΙΔΑ (ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ) ίδρυσαν τον ΟΣΙΚΕΔΕ.

Ο ΟΣΙΚΕΔΕ εκπροσωπεί έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των 3,500 αδειούχων επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Υφυπουργείου Τουρισμού. Οι επιχειρήσεις αυτές απασχολούν 8000-10000 εργαζόμενους συμβάλλουν στο 8% του ΑΕΠ και αποτελούν μέρος του τουριστικού προϊόντος του τόπου πέραν των Ξενοδοχείων.

Στον ΟΣΙΚΕΔΕ μπορούν να στεγαστούν και μικρότερες, εξειδικευμένες οργανώσεις επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου.

 

Ο ΟΣΙΚΕΔΕ και οι οργανώσεις που τον αποτελούν συμμετέχουν στην ΟΕΒ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν οι Προέδροι των Συμβαλλομένων Οργανώσεων: Νεόφυτος Θρασυβούλου (ΟΣΙΚΑ), Νίκος Βασιλείου (ΠΑΣΥΚΕΔ), Κωνσταντίνος Μωσαϊκός (ΠΑΣΥΕΠΕΚ), Josef Πέτρου (CALPA) και Κλεάνθης Κοιλανιώτης ΑΣΠΙΔΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: