Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Διπλό το φονικό στη Λεμεσό

Σε διπλό εξελίχθηκε το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, μετά τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου, απεβίωσε και ο 52χρονος, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριές έξω από μπυραρία στον Ύψωνα και νοσηλευόταν. 

Οι δύο άντρες φέρεται να δέχθηκαν τα κτυπήματα από μαχαίρι μετά από λογομαχία 43χρονου φίλου τους με τους φερόμενους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης ενημερώθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού ότι υπήρξε συμπλοκή προσώπων έξω από μπυραρία στον Δήμο Ύψωνα και στη σκηνή εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα δυο πρόσωπα, που μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού με ασθενοφόρο. Ο 44χρονος απεβίωσε, ενώ ο 52χρονος μεταφέρθηκε για χειρουργική επέμβαση σε άλλο νοσηλευτήριο.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 49χρονου και του 54χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου που διέταξε την κράτηση τους για περίοδο οκτώ ημερών, σε σχέση με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απόπειρας φόνου, του τραυματισμού, της κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, της μαχαιροφορίας και της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, τα κίνητρα φαίνεται να αποδίδονται σε διαφορές που είχε ένας εκ των υπόπτων με τον 43χρονο, που φέρεται να κτύπησε τον αδελφό του, πριν από περίπου 15 μέρες, μετά από αντιπαράθεση.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές ο 43χρονος, χθες βράδυ μετέβη στην μπυραρία με τον 44χρονο και τον 52χρονο και σε κάποια στιγμή είδε τον πρώτο ύποπτο να εισέρχεται μαζί με ένα άλλο πρόσωπο και ακολούθως να βγαίνουν από την μπυραρία.

Ανέφερε ακόμη ότι ένα πρόσωπο τον πλησίασε και του είπε πως κάποιος τον ψάχνει έξω από την μπυραρία και όταν βγήκε έξω, είδε τους δυο υπόπτους να κρατάνε μαχαίρια και πως ο πρώτος του φώναξε ότι θα τον σφάξει.

Ακολούθησε συμπλοκή, ενώ επενέβηκαν ο 44χρονος και ο 52χρονος, οι οποίοι δέχθηκαν μαχαιριές στον λαιμό. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι δυο ύποπτοι των καταδίωξαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά πριν εγκαταλείψουν την σκηνή με το αυτοκίνητο τους.


https://www.sigmalive.com/news/local/1120837/foniko-sti-lemeso-apeviose-kai-to-deftero-thyma-tis-aimatiris-symplokis

Δεν υπάρχουν σχόλια: