Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Τους έπιασαν στην Πάφο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

 

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα για παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.6.23 μέλη της Τροχαίας Πάφου και της ΜΜΑΔ ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 23χρονο και συνοδηγό 25χρονο ομοεθνή του.
Κατά την διάρκεια της έρευνας φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου νάυλον σακουλάκι που περιείχε κάνναβη ενώ ο 23χρονος οδηγός φέρεται να ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ και οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.
Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.
Εξάλλου στις 3.6.23 και ώρα 23:15 μέλη Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στο Μούταλο όταν ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 29χρονο και συνοδηγό 29χρονη και επιβάτη στο πίσω κάθισμα 24χρονο.
Κατά την διάρκεια της έρευνας στον επιβάτη του πίσω καθίσματος βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη. Επίσης, είπε ο κ. Νικολάου, στην κατοχή της 29χρονης βρεθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης ενώ ο οδηγός ήταν θετικός σε έλεγχο ναρκοτέστ. Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: