Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του

 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον Χρίστο Χαριλάου, 39 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:45μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία στην Παρεκκλησιά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν νεκρό έξω από την οικία του τον Χαριλάου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 39χρονος λίγο προηγουμένως είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον δρόμο έξω από την οικία του και στη προσπάθεια του να εισέλθει σε αυτή, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


https://www.cypruspolicenews.com/archives/24773
Εν ψυχρώ δολοφονία του Χρίστου Χαριλάου, 39 χρόνων, διαπράχθηκε στις 23:45 χθες, έξω από το σπίτι του σε περιοχή του χωριού Παρεκκλησιάς και η Αστυνομία Λεμεσού διεξάγει σαρωτικές έρευνες για τον εντοπισμό του εκτελεστή ή των εκτελεστών του.

Το θύμα είχε φύγει από το σπίτι του για να αγοράσει φαγητό για την οικογένεια του και επιστρέφοντας, δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά, όταν αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να εισέλθει στην οικία του. Οι δράστες ή ο δράστης τον πυροβόλησε αρκετές φορές με πυροβόλο όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Την εκτέλεση αντιλήφθηκε η γυναίκα του θύματος, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι.

Όπως ανέφερε  σε πρώτες  δηλώσεις του στη σκηνή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού και υπεύθυνος του ΤΑΕ, Λευτέρης Κυριάκου, με την άφιξη της Αστυνομίας στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο από πυροβολισμούς.

«Στο μέρος αφίχθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και ξεκινήσαμε εξετάσεις», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από τη σκηνή του εγκλήματος ο κ. Κυριάκου. Όπως είπε, «αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόσωπο αυτό, μόλις αποβιβάστηκε από το όχημα του δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Είναι πολύ νωρίς για περαιτέρω ενημέρωση, γίνονται εξετάσεις».

Αυτοψία στη σκηνή και τη σορό του θύματος διενήργησαν η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: