Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

35 χρόνια Prestige show production. ΦΩΤΟ

 

H Prestige show production γιόρτασε τα γενέθλιά της.  35 Χρόνια επιτυχίες από διάφορες εκδηλώσεις μόδας και Διαγωνισμούς ομορφιάς τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με αρκετές βραβεύσεις Παγκοσμίως.

Το πρώτο βραβείο αυτή τη χρόνια το πήρε στο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες το Μαΐου 2023 για την καλύτερη διοργάνωση εκδήλωσης.  Στις Κάννες επίσης πήρε το δεύτερο βραβείο για το καλύτερο Πρακτορείο μοντέλων μιας και είχε τα ωραιότερα μοντέλα του κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ventuno στη Λεμεσό. Περιλάμβανε ζωντανή φωτογράφηση από Top models της prestige από διάφορες χώρες την οποία έκαναν αρκετοί φωτογράφοι, που έλαβαν μέρος στο event. Υπήρχε Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με 30 χορευτές και χορεύτριες σε Λατινικούς ρυθμούς O DJ.

Ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Ουκρανίας FRIENDSHIP GIRCLE CYPRUS με πρόεδρο Ariezzen RAZKIN βράβευσε τη Σταυρούλα Νικολάου για τη στήριξη των προσφύγων παιδιών, που φιλοξενούνται στη Κύπρο από την Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η prestige show production.  Ακολούθησε το κόψιμο της τούρτας όπου έσβησε τα κεράκια η Σταυρούλα Νικολάου.

 

Εκ μέρους της prestige show production, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν τη εκδήλωση Το Ventuno, τη σχεδιάστρια μόδας @Lida couture, που έντυσε όλα τα μοντέλα με τις καταπληκτικές δημιουργίες της.

Τα βραδινά χτενίσματα ανέλαβε το Hair studio H 2 . O by Josef

Φωτογράφοι ήταν Σάκης Νικολάου, Χρήστος Ψαράς,  Amage Image . Video Fluid photo Cinema.

Χορευτές ήταν από την Ομάδα της Ivanas Strahinjic.

Ένας από τις χορηγούς ήταν η εταιρεία DanPro Advision Λευκωσία

Αρκετά ΜΜΕ κάλυψαν την εκδήλωση.

Οργάνωση παραγωγής Σταυρούλα Νικολάου

 

VIP Quest ήταν η Χρύσα  Πετρίδου ηθοποιός τραγουδίστρια από Νέα Υόρκη.

Χορηγός επικοινωνίας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ.















                      VIP Quest ... Χρύσα  Πετρίδου ηθοποιός              τραγουδίστρια από Νέα Υόρκη













Δεν υπάρχουν σχόλια: