Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Απόπειρα φόνου

 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται άνδρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα από συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου "γύρω στις 17.30 το απόγευμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, Ελληνοκύπριος άτομο ηλικίας 37 ετών στο σπίτι του στην Ξυλοτύμπου. Ο 37χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο και φέρει σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι  και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας".

Ωστόσο, συνέχισε "λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 37χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση".

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη της ΥΠΕΓΕ άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.  

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, "ο 37χρονος είναι άτομο το οποίο απασχόλησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου με διαρρήξεις και κλοπές στο παρελθόν".


https://reporter.com.cy/article/2023/8/29/729559/exairetika-krisime-e-katastase-tou-thumatos-tes-apopeiras-phonou-gnostos-sten-astunomia/


Δεν υπάρχουν σχόλια: