Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Νέα επεισόδια απόψε στη Χλώρακα. ΦΩΤΟ

 

Κάτοικοι της Χλώρακας άρχισαν να γράφουν απόψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πως η κατάσταση στην περιοχή τους μυρίζει μπαρούτι. Αλλοδαποί με ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, ανέφεραν, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, όπου το απόγευμα είχαν διαμαρτυρηθεί κάτοικοι της Χλώρακας καθώς και των γύρω κοινοτήτων με βασικό αίτημα την απογκετοποίηση της περιοχής. 

Όπως πληροφορούμαστε και όπως έχουμε δει μέσα από  αναρτήσεις με βίντεο και φωτογραφικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  σοβαρή ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ κατοίκων της Χλώρακας και αλλοδαπών, μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν ζημιές σε υποστατικά και αυτοκίνητα.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία. Η κατάσταση στη Χλώρακα και όχι μόνο φαίνεται να ξεφεύγει, κάτι το οποίο πρέπει να προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό την κυβέρνηση η οποία καλείται να λάβει εδώ και τώρα, ουσιαστικές αποφάσεις. Η νύχτα στη Χλώρακα είναι επικίνδυνη. 



Το φωτογραφικό υλικό είναι από αναρτήσεις στο facebook κατοίκων της Χλώρακας,   που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Όπως γράφουν, οι αλλοδαποί με ρόπαλα, τσεκούρια, σιδερολοστούς και κασμάδες, σπάζουν ότι βρίσκουν μπροστά τους. Δεν έχουμε καμία ασφάλεια πλέον στον τόπο μας, στα σπίτια μας,  βροντοφωνάζουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: