Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Φρικιαστικές στιγμές φαίνεται πως πέρασε στα χέρια των ανηλίκων η 13χρονη μαθήτρια από την Λεμεσό. Αποκαλυπτικά στοιχεία που συγκλονίζουν

Όπως αποκαλύπτεται,  ένας εκ των ανηλίκων, ο 15χρονος, φέρεται να είχε σχέση με την 13χρονη, με την οποία ήρθε σε συνουσία.
Το δράμα όμως που ζούσε η 13χρονη ήταν μεγαλύτερο. 


Ο ίδιος ο νεαρός με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, την απειλούσε και την εκβίαζε ώστε να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις με  φίλους του.
Και η τραγική υπόθεση δεν σταματά εδώ. Οι νεαροί κατέγραφαν μάλιστα με τα κινητά τους τηλέφωνα, τις πράξεις τους, εκβιάζοντας την 13χρονη ότι θα δημοσίευαν το βίντεο αν η ίδια επιχειρούσε να τους καταγγείλει στους οικείους της ή στην Αστυνομία.
Υπό το κράτος του φόβου και των εκβιασμών το νεαρό κορίτσι κράτησε το στόμα του κλειστό για τρεις ολόκληρους μήνες, βιώνοντας μόνη της το δράμα. Όμως δεν άντεξε άλλο... Χθες μετέβη με  καθηγητή της αρχικά στο Γραφείο Ευημερίας και στη συνέχεια στην αστυνομία και κατήγγειλε την κτηνωδία που έζησε, από τους ανήλικους μαθητές.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εξέδωσε το πρωί διάταγμα διήμερης κράτησης των εναντίον των τεσσάρων μαθητών, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε με τη θέληση της. Για την υπόθεση είχε επίσης συλληφθεί και ανακριθεί ένας 13χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος επειδή είναι κάτω των 14 ετών.
Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και του λεπτού χειρισμού της από τους αστυνομικούς ανακριτές, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7423&catid=9#sthash.zGlZudUb.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: