Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το πόρισμα καταπέλτης για τη Χρυσή Αυγή

Σε άγνωστη τοποθεσία στην Αττική φυλάσσεται ο άγωνστος οπλισμός που διαθέτει η Χρυσή Αυγή. Η αποκάλυψη του πορίσματος του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, που πρέπει να ανακαλύψουν που βρίσκονται τα άγνωστα, κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής.





Το ότι υπάρχει οπλισμός και πως η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί όπλα που φυλάσσονται σε άγνωστους μέχρι στιγμής χώρους φέρονται να επιβεβαιώνουν και οι δυο προστατευόμενοι μάρτυρες, πρώην μέλη της οργάνωσης. Στο πόρισμα επισημαίνεται επίσης ότι η Χρυσή Αυγή, επιλέγει άτομα με γνώσεις στις πολεμικές τέχνες, τα οποία, όπως αναφέρει, εκπαιδεύει σε περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, την Μάνδρα και τη Σαλαμίνα.

Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που πλέον έχει αποχωρήσει από την οργάνωση, αποκάλυψε ότι τα μέλη της Χ.Α. εκπαιδεύονταν με πραγματικά πυρά και πως η αποχώρηση από τις τάξεις της, ήταν αδιανόητη!

Ο 9σέλιδο πόρισμα περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Για το... Ράιχ του Νίκου Μιχαλολιάκου, που έχει ιεραρχική-πυραμιδική δομή, με εξουσία του αρχηγού κατά το χιτλερικό δόγμα.

Η Χρυσή Αυγή, αναφέρεται στο πόρισμα, πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας 1980-1990 με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμης ομάδας ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών. Στη συνέχεια η ομάδα αυτή μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό. Από το χρόνο αυτό διαχωρίστηκε το επιχειρησιακό από το πολιτικό τμήμα της οργάνωσης, με το πρώτο να αναλαμβάνει την εκτός γραφείων δράση, δηλαδή, τις βίαιες επιθέσεις εναντίον όσων η οργάνωση θεωρούσε εχθρούς της.



http://www.tlife.gr/Article/news-xryshavgh/0-9-52191.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: