Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στο κελί τέσσερις Βούλγαροι για διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο


Σπείρα Βούλγαρων διαρρηκτών εκτιμά ότι εξάρθρωσε η αστυνομία Πάφου, με τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, που διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα στην Πέγεια.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας , στο δωμάτιο τους εντοπίστηκαν  5 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 4 ipad, 15 αντρικά και γυναικεία ρολόγια, 9 κινητά τηλέφωνα, 6 φωτογραφικές μηχανές, 11 τσάντες και τσαντάκια, 8.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, 540 ευρώ σε κέρματα , αριθμός χαρτονομισμάτων διαφόρων χωρών, διάφορα κοσμήματα φο -  μπιζού και άλλα αντικείμενα για τα οποία οι Βούλγαροι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς.

Σε περίπου 24.000 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η συνολική αξία ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρολογιών, κινητών τηλεφώνων και χρημάτων, που είναι προϊόν διαρρήξεων και κλοπών, οι οποίες σημειώθηκαν στην τουριστική περιοχή της Πάφου.
Στην εκτίμηση αυτή προέβη η Αστυνομία μετά τη σύλληψη για τις υποθέσεις τεσσάρων Βούλγαρων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: