Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχαιρετιστήριο γεύμα για τον ΄Υπ. Αρμοστή κ. Αλέξανδρο Ζήνων


Μετά από πενταετή παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο ο ΄Υπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος Ζήνων, επιστρέφει σε λίγες μέρες πίσω στην Κύπρο για να συνεχίσει τις υπηρεσίες του αναλαμβάνοντας και πάλιν την Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών.


Σε μια πολύ ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα γεύματος (27.9.2013)  αποχαιρέτησε τον κ. Αλέξανδρο Ζήνων ομάδα δημοσιογράφων της ομογένειας, παραδίδοντας του τιμητική πλάκα και εκφράζοντάς του τις καλύτερες ευχές στα νέα του καθήκοντα στην πατρίδα μας.

Εκ μέρους όλων μίλησε ο βετεράνος δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Τσιούπρας, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την άριστη, άμεση και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε με τον ΄Υπ. Αρμοστή κ. Ζήνων, η πόρτα του οποίου ήταν πάντα ανοικτή για όλους, κατά κοινή διαπίστωση όλων.

Ο Αλέξανδρος Ζήνων φεύγει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο ως άνθρωπος όσο και ως διπλωμάτης καλός γνώστης του Κυπριακού, η προσέγγιση του οποίου έχει αφήσει τα θετικά της αποτελέσματα και στις σχέσεις της Κύπρου με τοΒρετΥπ. Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας και όχι μόνο.

Στη φωτογραφία εικονίζονται καθήμενοι από αριστερά:  
Δώρος Παρτασίδης, Κυριάκος Τσιούπρας, ΄Υπ. Αρμοστής κ. Αλέξανδρος Ζήνων,Φανούλα Αργυρού, Γιάννης Κυριακίδης
΄Ορθιοι  Ισαάκ Καρυπίδης, Θανάσης Γκαβός, Τάσος Ζαχαριάδης, Μιχάλης Έλληνας, Μιχαήλ Γιακουμή

Φωτο – Δώρου Παρτασίδη

Φανούλα Αργυρού
Λονδίνο – 27.9.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: