Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Απέδρασε και κάλεσε την αστυνομία να έρθει να τον πάρει

Ο φυλακισμένος Τζόσουα Σίλβερμαν δεν φαίνεται να δελεάστηκε από τη δυνατότητα να ανακτήσει την ελευθερία του και κάλεσε το 100 στη διάρκεια απόδρασής του.


Ο Τζ.Σίλβερμαν δεν ήταν σύμφωνος με την απόφαση δύο συγκρατούμενών του να κλέψουν όχημα που μετέφερε άλλους κρατούμενους -ανάμεσά τους και τον ίδιο- και έτσι κάλεσε την αστυνομία.
«Ε, λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε αυτό, αλλά είμαι κρατούμενος και βρίσκομαι σε ένα φορτηγάκι με κάποιους άλλους» εξήγησε ο Σίλβερμαν στο τηλέφωνο. «Μερικοί τύποι που ήταν στο φορτηγάκι ανέλαβαν τον έλεγχο στο νοσοκομείο».
Το φορτηγάκι βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά στο νοσοκομείο, καθώς μετέφερε κάποιους κρατούμενους που είχαν αρρωστήσει.
Επί σχεδόν τέσσερα λεπτά ο Σίλβερμαν προσπαθεί να εξηγήσει πού ακριβώς βρίσκεται το φορτηγάκι, το οποίο οι κρατούμενοι που πήραν τον έλεγχο το εγκατέλειψαν λίγο παρακάτω. Μάλιστα, όταν του ζητούν να πει συγκεκριμένο σημείο, ο Σίλβερμαν προσφέρεται να πάει να βρει έναν αστυνομικό.
Εκτός από τον Σίλβερμαν, στο φορτηγάκι παρέμειναν άλλοι πέντε κρατούμενοι. «Είμαστε όλοι εδώ» είπε στην αστυνομικό ο άνδρας. «Μόνο οι τύποι που το έκαναν αυτό το έσκασαν» πρόσθεσε.

Ο Σίλβερμαν βοήθησε, μάλιστα, τις Αρχές να συλλάβουν τους δύο κρατούμενους που είχαν κλέψει το φορτηγάκι, δείχνοντάς τους την κατεύθυνση προς την οποία είχαν κινηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: