Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία στην Κύπρο


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά ασθενείς, 3  μποφόρ,  και παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 4  μποφόρ.  
 
Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  και αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ,  και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33  στα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
 Την Πέμπτη,  την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.