Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα

Δύο άτομα ηλικίας 44 και 25 χρονών συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά μαχαιριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ βρίσκονταν για περιπολία σε έδαφος χωριού του διαμερίσματος Μόρφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.
Πριν την ανακοπή, ο οδηγός του αυτοκινήτου θεάθηκε να χρησιμοποιεί φανάρι που εκπέμπει εκτυφλωτικό φως, κάτι το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο για λαθροθηρία.
Κατά τον έλεγχο και έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 44χρονο και 25χρονο και οι δύο από χωριό του διαμερίσματος Μόρφου.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, το οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και το πιο πάνω φανάρι το οποίο παραλήφθηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Στην κατοχή του 25χρονου συνοδηγού, εντοπίστηκαν τέσσερα μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη και έξι πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια. Συνελήφθη και αυτός για αυτόφωρο αδίκημα.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πεδουλά όπου ανακρίθηκαν και στη συνέχεια απολύθηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.