Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοχρονιά στη Θάλασσα...!

          
 "Ξεχωριστή νότα θα είναι και φέτος ο...Γαλάζιος Άγιος Βασίλης...!", τόνισε ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

                Με το καθιερωμένο τους κολύμπι στα αγαπημένα Δημοτικά Μπάνια , πλούσια παραδοσιακά  εδέσματα στα κάρβουνα, άφθονο , κρασί, ζιβανία και με χορό, θα γιορτάσουν και φέτος τον ερχομό του νέου χρόνου 2019,  οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου, την πρωτοχρονιά στις 9.30 το πρωί στα   Δημοτικά Μπάνια.

 Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης κάλεσε όλο τον κόσμο της Πάφου να έρθει στα Δημοτικά Μπάνια και να περάσει με τους κολυμβητές ένα ευχάριστο πρωινό, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Πέραν από τα συνηθισμένα που έχει η μέρα, με επίκεντρο το κόψιμο της βασιλόπιτας,  ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε ότι ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση θα δώσει και φέτος με τις πρωτότυπες εκπλήξεις του,  ο...Γαλάζιος Άγιος Βασίλης, ντυμένος στα χρώματα της θάλασσας...! Για μας τους κολυμβητές το...υγρό στοιχείο , μας συναρπάζει και σημαίνει πάρα πολλά, κατέληξε..!