Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Άναψε την ελπίδα για την «Χρυσαλλίδα» η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου



Μηνύματα αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας έστειλε το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρος Ζωής Νικολάου, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που άναψε για πρώτη φορά στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, το Κέντρο εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, ενώ παράλληλα συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί, ο Παγκύπριος  Σύνδεσμος Ατόμων με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες «Χρυσαλλίδα».
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, είναι αφιερωμένο στο Σύνδεσμο «Χρυσαλλίδα» και συμβολίζει την ελπίδα και την αγάπη προς τα παιδιά με σχιστίες και δυσμορφίες προσώπου. Παράλληλα υπενθυμίζει, ότι η «Χρυσαλλίδα», στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, για να τους προσφέρει ψυχολογική, ηθική και οικονομική βοήθεια.
Τη φωταγώγηση τέλεσε ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού, κ. Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ενώ η παιδική χορωδία “Diamantidou School of Music, Dance & Drama”, πλημμύρισε την πλατεία με όμορφες μελωδικές φωνές και γιορτινή διάθεση.