Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

Μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε και απέκοψε πάσσαλο της ΑΗΚ

Τριαντατριάχρονος οδηγός εντοπίστηκε από την Αστυνομία χθες βράδυ να οδηγεί μεθυσμένος στο Μενεού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18.50 χθες βράδυ 33χρονος ομογενής από τη Γεωργία οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Αγίας Μαρίνας στο Μενεού με κατεύθυνση από τον παραλιακό δρόμο προς το Μενεού.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου με μικρή δεξιά στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται ότι ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και κινήθηκε προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου τον οποίο και απέκοψε.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε μπροστά από τον πάσσαλο της ΑΗΚ. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε αλλά από την πρόσκρουση προκλήθηκαν ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στα καλώδια της ΑΗΚ.

Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 105 μικρογραμμάρια αντί 22. Ο 33χρονος αρνήθηκε να προβεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Συνεργείο της ΑΗΚ μετέβη στη σκηνή για επιδιόρθωση των καλωδίων.

Τις συνθήκες πρόκλησης της σύγκρουσης και το αδίκημα από τον 33χρονο άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης, διερευνά  ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.


Πηγή: ΚΥΠΕ