Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος


Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, κοντά στην έξοδο για Παρεκκλησιά, η οποία είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 2.30 σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ δύο αυτοκινήτων.


Κατά τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ τα οχήματα έχουν μετακινηθεί εκτός δρόμου από μέλη της Αστυνομίας και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Αναφορικά με τις ορεινές περιοχές, ενημερώνεται το κοινό ότι, στην περιοχή Τροόδους και Πεδουλά σημειώνεται βαριά χιονόπτωση.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Τροόδους –Προδρόμου και Προδρόμου – Τροοδίτισσας είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Βροχοπτώσεις σημειώνονται ανά το Παγκύπριο, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των οχημάτων.