Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Κακοποιούσε σεξουαλικά την εντεκάχρονη κόρη του

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, με θύτη και θύμα πατέρα και κόρη, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί και η μητέρα της ανήλικης, η οποία δεν έπραξε αυτό που έπρεπε, παρά το γεγονός ότι γνώριζε...


Οι γονείς της ανήλικης οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου οι ανακριτές της υπόθεσης καταχώρησαν εναντίον τους υπόθεση, παραπέμποντας τους σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Ο 33χρονος πατέρας αντιμετωπίζει πέντε συνολικά κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, άσεμνη επίθεση και διαφθορά νεαρής γυναίκας, ηλικίας κάτω των 13 χρονών.

Η 39χρονη μητέρα, αντιμετωπίζει κατηγορία που αφορά παράλειψη αναφοράς υποψίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 33χρονος μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Σεπτεμβρίου 2020, σε διαφορετικές περιπτώσεις, κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 11 ετών.

Σε μια περίπτωση ο 33χρονος πατέρας επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της 11χρονης, ενώ σε άλλη περίπτωση ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί με την ίδια του την κόρη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 33χρονος κακοποίησε εκ νέου την ανήλικη κόρη του και της επιτέθηκε άσεμνα.

Η 11χρονη πέντε μέρες μετά, όπου έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του πατέρα της, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της. Η ανήλικη είχε αναφέρει στην 39χρονη πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της και παρά το γεγονός ότι της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε στα χέρια του, αυτή δεν προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.    

Τελικά, η 11χρονη μίλησε σε δεύτερο άτομο και ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του πατέρα, όσο και της μητέρας, ενώ έλαβε οπτικογραφημένη κατάθεση από το κοριτσάκι το οποίο περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του πατέρα της.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας, ενώ η 11χρονη εξετάστηκε από Ιατροδικαστή.
 
Στους δύο κατηγορούμενους αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες κατά την επόμενη ακροαματική διαδικασία, όπου θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας.  Δεν υπάρχουν σχόλια: