Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Στο Four Seasons το British Airways Customer Excellence Award 2019

Για τέταρτη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών. Την ανώτατη διάκριση «British Airways Customer Excellence Award 2019» κέρδισε για άλλη μια χρονιά το Ξενοδοχείο Four Seasons. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία και προέρχεται από αμερόληπτες κριτικές πελατών, που έχουν στόχο την ανάδειξη των ξενοδοχείων, τα οποία αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, το Four Seasons συγκέντρωσε την τιμητική βαθμολογία 9.4/10 για την τοποθεσία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την καθαριότητα και την ποιότητα ύπνου που προσφέρει, μέσα από 102.000 κριτικές ξενοδοχείων, ανά τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Four Seasons είναι ένα από τα 70 ξενοδοχεία παγκοσμίως, το οποίο κατακτά το βραβείο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής.

Όπως δήλωσε η Claire Bentley, Διευθύνουσα Σύμβουλος της British Airways Holidays, η φετινή διάκριση αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι το Four Seasons αποτελεί ένα από τα  κορυφαία ξενοδοχεία, για το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: