Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

SOS εκπέμπουν τα κέντρα αναψυχής Πάφου

Μεγάλη είναι η μείωση στον κύκλο εργασιών των κέντρων αναψυχής Πάφου, δήλωσε προβληματισμένος  ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- Δημήτρης Καλλής.

Εντούτοις, πρόσθεσε, το τελευταίο διάστημα παρατηρείτε κίνηση από Άγγλους οι οποίοι έχουν επιλέξει της Πάφο για τις διακοπές τους.

Βέβαια, τόνισε, ο αριθμός των Βρετανών που κάνουν διακοπές στην Πάφο αυτή την περίοδο δεν μπορεί να ανατρέψει την αρνητική πορεία του τουρισμού και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα κέντρα αναψυχής.

Κυρίως, την Κυριακή, διευκρίνισε,  και λόγω του ότι ο καιρός ακόμη είναι καλοκαιρινός στην Κύπρο, αρκετοί Κύπριοι επισκέπτονται την Πάφο , με αποτέλεσμα ορισμένα κέντρα αναψυχής να καταγράφουν ένα ικανοποιητικό κύκλο εργασιών.

Αυτό, όμως δεν φτάνει να καλύψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των συναδέλφων οι οποίοι επικοινωνούν με το σύνδεσμό μας και μας καλούν να ζητήσουμε βοήθεια από τους αρμοδίους, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπορεί μέχρι τώρα, ανέφερε, να μην έχουν κλείσει κέντρα αναψυχής στην Πάφο, εντούτοις, αυτό περιμένουμε να ξεκινήσει να γίνεται, βάσει πληροφοριών μας, τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου, καλώντας στο σημείο αυτό την κυβέρνηση να έρθει και να στηρίξει περισσότερο τον κλάδο των κέντρων αναψυχής γιατί έχει αρχίσει να βουλιάζει.

Οι συνάδελφοί μας εκπέμπουν SOS, αφού οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης,  κατέληξε ο κ. Καλλής.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: