Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Καλώ την ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ, ΔΗΠΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου!

Παρακολουθώντας αμέτοχα τις διαδικασίες των κομμάτων για να στηρίξουν υποψήφιους για την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου του Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου - Περιφερειάρχης - διαπιστώνω δυστοκία η οποία  δημιουργεί ερωτηματικα και προβληματισμό στην κοινωνία.

Με σεβασμό στις διαδικασίες των κομμάτων αλλά παράλληλα αφουγκραζόμενος τον προβληματισμό της κοινωνίας καλώ και δημόσια τα κόμματα ΕΔΕΚ ΑΚΕΛ ΔΗ.ΠΑ και το Κίνημα Οικολόγων που  δεν έχουν ενδιαφερόμενο υποψήφιο Περιφερειάρχη να στηρίξουν την δική μου υποψηφιότητα που εδράζεται στην γνώση, εμπειρία, σύνεση, συλλογικότητα  για να δημιουργήσουμε μαζί πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα Νίκης και Προοπτικής.

Για να χτίσουμε μαζί με την κοινωνία τον νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάνω σε γερά θεμέλια και μακριά από την διαπλοκή και την διαφθορά.
Για να δημιουργήσουμε ένα Οργανισμό που θα βασίζεται στην αξιοκρατία και την ισονομία με στόχο την υπερκομματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανθρώπινη εξυπηρέτηση του πολίτη και της επιχειρηματικότητας.

ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΗΣ
Πρώην Αντιδήμαρχος Πάφου

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παφου

Δεν υπάρχουν σχόλια: