Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΣΚΕ Χλώρακας . Εορταστικό δείπνο με χορό και διασκέδαση παρέθεσε η ταβέρνα MICHIOS.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ΣΚΕ Χλώρακας , με την συμβολή της ταβέρνας MICHIOS στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς . Η διεύθυνση και το προσωπικό της ταβέρνας προσέφεραν δείπνο σε δεκάδες μέλη του ΣΚΕ τα οποία είχαν την ευκαιρία να χορέψουν , να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές , στο πλαίσιο καλλιτεχνικού προγράμματος με το Μουσικό Σχήμα «Οδύσσεια».
Ο Πρόεδρος του ΣΚΕ Χλωρακας Λάκης Χριστοδούλου , εκ μέρους όλων των μελών , εξέφρασε  θέρμες ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Λεωνίδα Κωσταντίνου , για την εξαιρετική πρωτοβουλία του και τόνισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Λεωνίδας Κωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε το ΣΚΕ Χλωρακας για την συνεργασία , τόνισε , ότι τις γιορτινές μέρες , πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να «αγκαλιάζει» με τον δικό του τρόπο τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που εργάστηκαν σκληρά και προσέφεραν στην κοινωνία και τον τόπο μας . Ευχήθηκε παράλληλα Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: