Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Συνοικία Μουττάλου στην Πάφο

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην πλατεία της Συνοικίας Μουττάλου, στην Πάφο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, πρόκειται για καρπό της πρωτοβουλίας επιχειρηματιών και άλλων δημοτών που δραστηριοποιούνται ή διαμένουν στην προσφυγική συνοικία της Πάφου και η οποία στηρίζεται από τον Δήμο.

Αναφέρεται ότι στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 20 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν σπιτάκια – περίπτερα με εδέσματα, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και προϊόντα, ζεστά ροφήματα και σημείο για φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη.
Στο χώρο, προστίθεται, θα οργανώνονται αρκετές δραστηριότητες, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Θα λειτουργεί επίσης φιλανθρωπικό παζαράκι από οργανώσεις κοινωνικής μέριμνας με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες.
Η έναρξη της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00 και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: