Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Βρέθηκε δολοφονημένη

 

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, πιθανότατα από τον 70χρονο σύντροφό της, με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση -σύμφωνα με πληροφορίες- τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο φερόμενος δράστης έφτασε έξω από το σπίτι της μητέρας της 43χρονης στα Αμπελάκια -όπου το θύμα είχε βρει καταφύγιο από τις 2 του μήνα, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον 70χρονο- και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού και συγκεκριμένα από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι.

Ο 70χρονος, με τον οποίο συζούσε το θύμα, στην περιοχή Κακή Βίγλα, φέρεται την 1η/12 να είχε χτυπήσει την ίδια αλλά και τον 15χρονο γιο της. Η γυναίκα στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Αν και στο κινητό της τηλέφωνο οι αστυνομικοί μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη τοποθέτησαν το panic button, όπως προκύπτει -σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης-, δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Σήμερα το πρωί τα ξημερώματα ο φερόμενος δράστης πήγε στο σπίτι της μητέρας της 43χρονης, όπου τσακώθηκε με τη σύντροφό του. Ακούστηκαν φωνές και δύο πυροβολισμοί. Γείτονες που έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τη 43χρονη νεκρή με δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο σε κοιλιά και θώρακα, μέσα στο σπίτι της μητέρας της.

Ο σύντροφος της 43χρονης είναι άφαντος και αναζητείται από την Αστυνομία.


https://www.iefimerida.gr/ellada/sok-o-drastis-dolofonise-tin-43hroni-apo-tzami-tis-exoportas


Δεν υπάρχουν σχόλια: