Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Γιατρός βίασε και σκότωσε με ηρωίνη 23χρονη έγκυο μητέρα

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στην κλινική να δουλέψει ως υπάλληλος καθαρισμού, αλλά πέθανε από ένεση ηρωίνης, που της έκανε ο γιατρός. Η μήνυση κατατέθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο και η οικογένεια αξιώνει το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, από τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την καταγγελία και άλλες γυναίκες που είχαν απαντήσει στην αγγελία, για καθαρίστρια που είχε βάλει ο γιατρός, είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ευθύνες όμως αποδίδονται και στην κλινική, η οποία επέτρεπε στον γιατρό να διαθέτει τις σύριγγες με τις οποίες χορήγησε την θανατηφόρο ένεση ηρωίνης στη νεαρή έγκυο.

Εξετάζεται, επιπλέον, το ενδεχόμενο ο γιατρός να είχε κάποιον συνεργό στο έγκλημά του.

Η τελευταία φορά που εθεάθη η 23χρονη, εννιά μηνών έγκυος και μητέρα δύο ακόμα παιδιών, ήταν στις 31 Ιουλίου του 2012, οπότε και ο γιατρός την έβαλε στο αυτοκίνητό του, οδηγώντας την σε αυτοκινητόδρομο της περιοχής.

Την επόμενη μέρα εντοπίστηκε νεκρή.

Ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία που τον βαραίνουν. Η ποινική δίκη θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο, αλλά μετατέθηκε για τις 29 του ερχόμενου Οκτώβρη. http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=127498&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια: