Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στο εδώλιο για μαστροπεία ο Στρος Καν

Με την κατηγορία της συνέργειας σε δίκτυο μαστροπείας θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο Ντομινίκ Στρος Καν.
Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ καλείται να λογοδοτήσει στη γαλλική δικαιοσύνη για την υπόθεση «Κάρλτον», που πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο Κάρλτον στην περιοχή Λιλ.


Θα λογοδοτήσει στη γαλλική Δικαιοσύνη-Είχε "προδιαγραφές" για τις κοπέλες που συμμετείχαν στα "καυτά" του ραντεβού-Ηταν βίαιος στις "συναντήσεις'' και καθόλου ευγενικός, αποκαλύπτει μια από τις πιο τακτικές συνοδούς του.
Το πολυτελές ξενοδοχείο σύμφωνα με καταγγελίες προμήθευε με γυναίκες τους πελάτες του, ένας εκ των οποίων και δη συχνός ήταν και ο Ντομινίκ Στρος Καν.
Ο ίδιος δεν έχει αρνηθεί ότι έπαιρνε μέρος στα ερωτικά πάρτι που διοργανώνονταν στο ξενοδοχείο, ωστόσο υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν δεν ήταν πόρνες.

Όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο ωστόσο, μία εκ των ιεροδούλων, η 38χρονη Μούνια στη κατάθεσή της είχε τονίσει ότι ο Στρος Καν «δε θα μπορούσε να μη γνωρίζει ότι οι υπηρεσίες μου ήταν επί πληρωμή». Άλλωστε όπως κατέθεσε, πληρώθηκε 2.400 ευρώ για να περάσει μαζί του τρεις ημέρες στην Ουάσιγκτον και 1.000 ευρώ για συναντήσεις που είχαν στην Λιλ και το Παρίσι.
Η πρώτη της εμπειρία ωστόσο με τον άλλοτε ισχυρό πολιτικό άνδρα δεν ήταν ήπια, καθώς όπως είπε: «Ήρθα σε ερωτική επαφή μαζί του για 900 ευρώ. Ήταν με τη συναίνεση μου αλλά δεν ήταν καθόλου ευγενικός μαζί μου κι ήταν πολύ βίαιος».


Πηγή: crime.gr

- See more at: http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6094&catid=11#sthash.tXPmg66E.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: