Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανήλικος δάγκωσε αστυνομικό στο δάκτυλο

Γύρω στις 12:20 τα μεσάνυχτα, καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ότι νεαρά άτομα βρίσκονταν συγκεντρωμένα σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας και έσπασαν το τζάμι πόρτας οικίας που γειτνιάζει με το σχολικό κτίριο.


Αμέσως, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας και της Μ.Μ.Α.Δ μετέβηκαν στην περιοχή και οι νεαροί άρχισαν να τρέπονται σε φυγή, ενώ στη συνέχεια, εντοπίστηκε από περίπολο της Μ.Μ.Α.Δ και συνελήφθη 16χρονος.

Κατά τη σύλληψή του, ο 16χρονος επιτέθηκε εναντίον δύο μελών της αστυνομίας και δάγκωσε τον ένα, στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού του χεριού. Οι δύο αστυφύλακες μετέβηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο ένας αστυφύλακας, υπέστη τραύμα στο αριστερό άνω πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα και δερματικές εκδορές στα χέρια, ενώ ο δεύτερος, εκδορές στο δεξί άνω άκρο.

Ο 16χρονος ανακρίθηκε γραπτώς στην παρουσία των γονέων του και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα από μέρους του διαπραχθέντα αδικήματα, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6878&catid=9#sthash.mQguUBus.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: