Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κοντραμπάντο ναρκωτικών στην Λεμεσό

Κοντραμπάντο ναρκωτικών φαίνεται να απέτρεψε η ΥΚΑΝ Λεμεσού μετά τον εντοπισμό  κάνναβης  βάρους 1 κιλού και 170 γραμμαρίων κάνναβης και 150 γραμμάρια κοκαΐνης σε ανοικτό χώρο στο χωριό Πύργος. Για την υπόθεση συνελήφθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 36χρόνων.



Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε στην ΥΚΑΝ Λεμεσού ότι στην περιοχή του υψώματος ΅τερατσωτός΅ κινούνται ύποπτα νεαρά πρόσωπα.  Την περιοχή επισκέφθηκαν για έλεγχο μέλη της ΥΚΑΝ όπου μετά από έρευνα εντόπισαν  θαμμένες κάτω από θάμνους δύο συσκευασίες που περιείχαν 1 κιλό και 170 γραμμάρια κάνναβης.  .  Στη συνέχεια το μέρος τέθηκε υπό παρακολούθηση.  Χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 37 και 36χρόνων  από τη Λεμεσό προσέγγισαν το μέρος.  

Ο 37χρόνος ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο προσέγγισε το μέρος από το οποίο θεάθηκε να παίρνει  άγνωστο αντικείμενο το οποίο στη συνέχεια τοποθέτησε στο ταμπλό του  αυτοκινήτου. Μέλη της ΥΚΑΝ που καραδοκούσαν ανέκοψαν την πορεία του αυτοκινήτου και συνέλαβαν τους δύο.  Διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο που είχε παραλάβει ο 37χρόνος περιείχε 30 γραμμάρια κοκαΐνης,  ενώ από  έρευνα που ακολούθησε στο μέρος όπου θεάθηκε ο νεαρός να παίρνει το άγνωστο αντικείμενο, εντοπίστηκαν άλλα 125 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, σπαστήρες και άλλα συναφή αντικείμενα. 

Οι δύο οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.  Ανακρινόμενος ο 37χρόνος φέρεται να παραδέχεται τη κατοχή των τριάντα γραμμαρίων κοκαΐνης που παρέλαβε ενώ δηλώνει άγνοια για τα υπόλοιπα ναρκωτικά.  Ο 36χρόνος αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία.  Οι δύο θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7099&catid=9#sthash.qARGvQrH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: