Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τον τσάκωσαν μετά από τρεις μήνες για υπόθεση πυροβολισμών

Τον καταζητούσαν τρεις μήνες και τον τσάκωσαν σήμερα! Χειροπέδες σε 43χρονο ιδιοκτήτη μπυραρίας ως ύποπτο για ρίψη πυροβολισμών στις 9 του περασμένου Ιούνη στη Λεμεσό. 


Ο 43χρονος φέρεται ως ο "πρωταγωνιστής" επεισοδίου ρίψης πυροβολισμών στις 9 του περασμένου Ιουνίου, με κυνηγετικό όπλο εναντίον του αυτοκινήτου 28χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, στην οδό Μουσών, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη. Από τους πυροβολισμούς είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος.
Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από σχετικές μαρτυρίες και πληροφορίες που εξασφάλισαν και αξιολόγησαν, προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού εντόπισαν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε την ημέρα του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς.
Από έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα , εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και 8 πλήρη φυσίγγια, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο ύποπτος μετά τη σύλληψη του , ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται υπό φρούρηση.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6925&catid=9#sthash.kKfJ90qu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: