Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Στο κελί πατέρας και γιος από την Πάφο για διαφορές με κοπάδια

Στα κρατητήρια κατέληξαν χθες βράδυ πατέρας και γιος στην Πάφο σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, οπλοφορία προς πρόκληση τρόμου και επίθεση. Περί κοπαδιών οι διαφορές.


Τη υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων, ύστερα από καταγγελία 42χρονου από τα Κελοκέδαρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη ο 42χρονος στην αστυνομία,  ενώ ασχολείτο χθες με εργασίες στο σπίτι του, δύο αυτοκίνητα πέρασαν απ’ έξω. Στο ένα επέβαινε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καταγγέλοντα, πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί στον πατέρα του για διαφορές στα κοπάδια και στο δεύτερο όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ο πατέρας του 28χρονου.

Όταν ο 42χρονος πλησίασε τον 28χρονο για να του ζητήσει τον λόγο, προκλήθηκε ένταση και διαπληκτισμός στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας του νεαρού.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ζήτησε από ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν να του δώσει το όπλο που είχε στο όχημα του, με το οποίο φέρεται να απείλησε τον παραπονούμενο.
Η αστυνομία προχώρησε χθες στην 19:00 το απόγευμα στη σύλληψη του 28χρονου και του πατέρα του. Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση.


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7027&catid=9#sthash.kOA7HC8x.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: