Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο


Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Πέµπτη µικρή πτώση και θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ