Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Μπυραρία στη Λευκωσία τυλίχτηκε στις φλόγες


Φωτιά σε μπυραρία στη Λευκωσία περιορίστηκε στο εξωτερικό του υποστατικού χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής στις 04.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  σε μπυραρία στην οδό Αναστάσιου Λεβέντη στη Λευκωσία, για την κατάσβεση της οποίας ανταποκρίθηκαν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου και ο Σταθμός Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ με 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.41.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό χώρο της μπυραρίας σε ξύλινη προέκταση (πέργολα) και περιορίστηκε εξωτερικά χωρίς να επεκταθεί στο εσωτερικό της μπυραρίας και σε διαμερίσματα του πιο πάνω ορόφου.
 
Ελαφριές ζημιές στο εσωτερικό της μπυραρίας (σε εξοπλισμό), δημιουργήθηκαν από την πυρκαγιά, τον καπνό και τα θερμά αέρια. Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε και η Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 28ης Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 29ης  Σεπτεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε  σε 33 κλήσεις για βοήθεια ,16 πυρκαγιές , 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ