Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο οχήματα στα Λειβάδια τυλίχτηκαν στις φλόγες


Δύο οχήματα, συνολικής αξίας 18 χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς και οικίες υπέστησαν ζημιές, από πυρκαγιά στα Λειβάδια, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.10 σήμερα τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή φωτιά σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από κατοικία στα Λειβάδια.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού «Βασίλη Κρόκου» στην Ορόκλινη, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο οχήματα, συνολικής αξίας 18 χιλιάδων ευρώ. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο της κατοικίας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
 
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ακόμα ζημιές στο εξωτερικό μέρος διπλανής κατοικίας, ενώ κάηκε και μέρος ξύλινης πέργολας. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σκαλωσιές που βρίσκονταν έξω από ανεγειρόμενη κατοικία.
 
Η οικία και ένα από τα οχήματα που καταστράφηκαν από τη φωτιά δεν καλύπτονται από περιεκτική ασφάλεια ενώ το δεύτερο όχημα καλύπτεται από σχετική ασφάλεια.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε, φρουρείται και σήμερα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αρχίσουν εξετάσεις προς εντοπισμό των αιτίων της πυρκαγιάς.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ