Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε γιατί 40χρονη κατέληξε στο κελί


Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 40χρονης από τη Ρωσία, η οποία εξασκούσε παράνομα το επάγγελμα της αισθητικού, ενώ στην κατοχή της εντοπίστηκαν ενέσιμα σκευάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από εγγεγραμμένο ιατρό.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη διαφήμιζε σε σελίδα του facebooκ πως σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα βρίσκεται σε Spa Center και θα προβαίνει σε πλαστική επανορθωτική και αισθητική χειρουργική.
 
Χθες εντοπίστηκε και μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικός επισκέφθηκε το χώρο όπου η 40χρονη έκανε μάσκα προσώπου σε γυναίκα. Αφού της αποκάλυψε την ταυτότητα του, της ζήτησε να παρουσιάσει την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος αισθητικού, με την ίδια να αναφέρει πως δεν είναι κάτοχος άδειας.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συσκευασίες με ενέσιμα προϊόντα, μάσκες προσώπου , κρέμες ενυδάτωσης και απολέπισης προσώπου, κ.α.
 
Συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξάσκησης επαγγέλματος αισθητικού χωρίς να είναι εγγεγραμμένη και κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων χωρίς άδεια,
 
Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου τα εν λόγω ενέσιμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από εγγεγραμμένο ιατρό στο Συμβούλιο Ιατρικού Συλλόγου, στο οποίο η ύποπτη δεν είναι εγγεγραμμένη.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ