Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η παράσταση αφιέρωμα σ’ αυτούς που δίνουν μάχη με τον καρκίνο ανεβαίνει στις 4 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Λεμεσού


Αφιερωμένη σε όλους εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, είναι η συγκλονιστική παράσταση: Που είναι η μαμά μου…, που ανεβάζει το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ.


Πρόκειται για ένα χορόδραμα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που μεταφέρει στους θεατές μια ανεξάντλητη γκάμα συναισθημάτων αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη δύναμη της θέλησης και της ελπίδας.

Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, κυριαρχεί η απόλυτη ταύτιση των κινήσεων των χορευτών, με το ρυθμό και το συναίσθημα της μουσικής. Χορευτές και μουσικοί, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα καθηλωτική και αποδεικνύουν επί σκηνής ότι ο χορός και η μουσική συνομιλούν… και αφηγούνται με τρόπο παραστατικό την αληθινή ιστορία ενός καρκινοπαθούς.

Το συνταρακτικό χορόδραμα ξεκινά με μια αόρατη σιωπή και σιγά σιγά εξελίσσεται αποκαλύπτοντας ένα εξαιρετικά συναισθηματικό βάθος και πολλές ψυχικές εκφάνσεις.

Η ιδέα και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιώργο Δημόπουλο ο οποίος εμφανίζεται και επί σκηνής μαζί με την Έλενα Γιαννάκη, με την οποία συνεργάστηκε και για τη δημιουργία της χορογραφίας, ενώ στο ρόλο της μητέρας εμφανίζεται η Στυλιάνα Αριστείδου.Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης ανέλαβε ο Ανδρέας Χριστοφόρου και ζωντανά στη σκήνη θα βρίσκονται οι μουσικοί Κυριάκος Ηροδότου και Άγγελος Μιχαηλούδης. Τη δημιουργία του σκηνικού και το σχεδιασμό του δημιουργικού ανέλαβε η Αμαρυλλίς Χαρίτωνος και την επιμέλεια της παραγωγής των films η Κίκα Χατζηκουμή.

Μέρος των καθαρών εσόδων της παράστασης, θα διατεθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ Λεμεσού για τη θεραπεία και την ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών.


Τιμή εισιτηρίου: €15. Για πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com