Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αθώος ο 45χρονος για την υπόθεση βιασμού της συναδέρφου του


Αθώος κρίθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο ο 45χρονος που κατηγορείτο για υπόθεση βιασμού σε βάρος 35χρονης συναδέρφου του σε εστιατόριο στην Πάφο.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου ανακοίνωσε σήμερα την τελική του απόφαση για την υπόθεση βιασμού που εκδικαζόταν τους τελευταίους μήνες και που αφορούσε κατά ισχυρισμόν βιασμό 35χρονης από τον 45χρονο συνάδερφο της σε εστιατόριο της Επαρχίας Πάφου.
Το Κακουργιοδικείο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος είναι αθώος και δεν πείστηκε από την μαρτυρία της παραπονούμενης ότι ήταν αληθινή και τους ισχυρισμούς της ότι υπέστη βιασμό από τον συνάδερφο της στις τουαλέτες του εστιατορίου όπου εργάζεται.
Με αναλυτική του απόφαση σε σημερινή δικάσιμο το Κακουργιοδικείο σχολίασε την μαρτυρία της παραπονούμενης η οποία άφηνε σκιές για την διάπραξη του αδικήματος από τον κατηγορούμενο.
Η γυναίκα που είναι χωρισμένη και μάνα δυο παιδιών, είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 με 21 Οκτωβρίου του 2016 στην Πάφο ο κατηγορούμενος ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς την συναίνεση της.
Σχολιάζοντας μάλιστα το Δικαστήριο την απόφαση του και την ποιότητα της μαρτυρίας της 35χρονης, ανέφερε πως η εκ των υστέρων ενέργειες της παραπονούμενης άφηναν σκιές για την διάπραξη του αδικήματος.
Σημειώνεται πως κατά την έναρξη της διαδικασίας κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες.
Την Κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε σε όλη την διαδικασία, η δημόσια κατήγορος Α’ Ξένια Ξενοφώντος , ενώ για την υπεράσπιση του 45χρονου εμφανίστηκαν στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας για τον κατηγορούμενο οι δικηγόροι Άρτεμις Σαββίδου και Ηλίας Ηλιάδης και ακολούθως ο κατηγορούμενος εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Κυριάκο Δημητρίου .
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατά την έναρξη της διαδικασίας απέρριψε με γραπτό αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, δικηγόρου Ηλία Ηλιάδη για αναστολή ποινικής δίωξης και αποφάσισε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί κανονικά ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.
Σημειώνεται ότι ο 45χρονος σε όλη την διαδικασία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.



κυπε