Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

13χρονος βίαζε τα τρία μικρότερα αδέλφια του!



Τους δύο αδερφούς του, 6 και 7 ετών, καθώς και τη 10χρονη αδερφή του βίαζε κατ' εξακολούθηση ένας 13χρονος στο Gloucestershire της Βρετανίας. Η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει τα παιδιά σε συνθήκες απόλυτης στέρησης.



Τα παιδιά ζούσαν χωρίς όρια και κανόνες και δεν γνώριζαν τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Φίλιπ Γουόρεν



Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 13χρονος παραδέχτηκε έξι αδικήματα εναντίον των δύο αδερφών του και της 10χρονης αδερφής του. Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2016. Ο 13χρονος ωστόσο αρνήθηκε την κατηγορία ότι ανάγκαζε την αδελφή του να παρακολουθεί τον βιασμό των άλλων δύο αδελφών του.  
Ο δικαστής Jamie Tabor QC  είπε στον 13χρονο ότι από την ηλικία των 8 ετών άρχισες να κακοποιείς σεξουαλικά τα τρία αδέλφια σου. Τότε δεν μπορούσες να δικαστείς από το νόμο γιατί ήσουν πολύ μικρός. Αλλά εσύ συνέχισες και μετά την ηλικία των 10 ετών.  Αν ήσουν μεγαλύτερος θα πήγαινε φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συμπεριφορά σου έχει κάνει την αδερφή σου ιδιαίτερα λυπημένη. Καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτό που έκανες ήταν λάθος;».

Το αγόρι, που τώρα ζει με θετούς γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του στο δικαστήριο, απάντησε: «Ναι»

Ο δικαστής υπογράμμισε ότι ο πατέρας των παιδιών δεν πήγαινε συχνά να τα δει και όταν το έκανε ήταν αρκετά σκληρός.

«Η μητέρα σας δεν έκανε τίποτα για να σας μεγαλώσει. Απέτυχε να σας παράσχει ακόμα και τα πιο βασικά πράγματα και σας παραμέλησε πάρα πολύ. Δήλωσε ένοχη αυτή την εβδομάδα για σοβαρές παραβιάσεις παραμέλησής σας. Το σπίτι ήταν βρώμικα και συχνά πεινούσατε. Υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου επίβλεψη από οποιονδήποτε ενήλικα και δεν υπήρχαν όρια. Ζούσατε χωρίς κανόνες. Σας άφησαν να φροντίσετε τους εαυτούς σας», σημείωσε. 

«Δεν έχω αμφιβολία πως η έλλειψη κανόνων στο σπίτι και η αμέλεια που υποφέρατε ήταν οι κυριότεροι λόγοι που συμπεριφέρθηκες έτσι. Ήταν πολύ δύσκολη παιδική ηλικία για όλους σας. Είναι καθήκον μου να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά και θα μάθεις γιατί είναι λάθος. Τώρα μπορείς να επιστρέψεις στους θετούς γονείς σου και να μείνεις μαζί τους μέχρι να ενηλικιωθείς υπό την επίβλεψη ομάδας παραβατικότητας νέων», κατέληξε ο δικαστής.

Ο ανήλικος τέθηκε υπό την επιμέλεια θετών γονέων και την επίβλεψη ομάδας παραβατικότητας νέων έως την ενηλικίωσή του