Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προλάβετε να εγγραφείτε στα Σεμινάρια Οινοχοοίας και Οινογνωσίας


Νέος κύκλος Σεμιναρίων από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Οινοχόων στη Πάφο.  Οι εγγραφές ξεκίνησαν. 
Εξασφαλίστε μια θέση στο μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με ξεναγούς έμπειρους Οινοχόους,
Γευσιγνώστες και Οινολόγους .


Στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα σεμιναρίων στο Ξενοδοχείο Annabelle, τα έξι μαθήματα Οινογνωσίας απευθύνονται τόσο στους απλούς καταναλωτές, όσο και σε επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και ειδικά στους σερβιτόρους.
Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει συγκεκριμένη θεματολογία, υποστηρίζεται από οπτικοαουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών. 
Το κάθε μάθημα συμπληρώνεται σε έξι τετράωρες συναντήσεις από τις 5 Οκτωβρίου, 2017.  Μετά την λήξη του συγκεκριμένου κύκλου θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση.
Με την παρακολούθηση συνεπώς των 6 μαθημάτων (δηλαδή 24 ωρών ενημέρωσης) κάθε απαιτητικός καταναλωτής θα βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να διαχειρίζεται την οινική ζωή του, όπως και ο κάθε επαγγελματίας την καριέρα του με γνώση, σύνεση και απόλυτη επιτυχία.   
Με την ολοκλήρωση ων 6 εβδομάδων και με επιτυχία στη απλή, γραπτή εξέταση χορηγείται Δίπλωμα Συμμετοχής που επιβραβεύει την επίδοση κάθε γευσιγνώστη.

Συγκεκριμένα:
1η   Εισαγωγή στο θαυμαστό κόσμο του  Κρασιού – Βασικές αρχές  αμπελουργίας και οινολογίας – Μάρκος Ζαμπάρτας Οινολόγος/Οινοποιείο Ζαμπάρτα.

2η   Μύηση στην τέχνη και την τεχνική της Γευσιγνωσίας –  Οινοχόοι Γεώργιος Κασσιανός/ Βάσος Μανώλη Οινοχόοι Ξενοδοχείο Annabelle/PralinaExperience.

3η Γεωγραφία του Οίνου – σπουδή στις βασικές κοσμοπολίτικες ποικιλίες  από ζεστά και ψυχρά κλίματα, βασικές ορολογίες – Οινοχόος Ανδρέας Κυπριανού VinoCultura.

4η Σέρβις Κρασιού και Αφρώδης οίνου – Οινοχόος Αλίσια Τοσούδης / Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσός.

5η Συνδυασμός Κρασί – Φαγητό – Οινοχόοι Γεώργιος Κασσιανός/ Βάσος Μανώλη Οινοχόοι  Ξενοδοχείο Annabelle/PralinaExperience.

6η Ο Κυπρικός Αμπελώνες και οι ποικιλίες του – Οινοχόος Χάρης Στυλιανίδης, Ο Βρακάς


Συνοπτικά
Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου:  Από Πέμπτη 5/10/2017 έως και Πέμπτη 9/11/2017
- Ημέρα διεξαγωγής: Κάθε Πέμπτη
- Ωράριο σεμιναρίων :  Έναρξη : 10 μ.μ.– Λήξη : 14.15 μ.μ.
- Διάρκεια σεμιναρίου : 24 ώρες
- Γλώσσα διδασκαλίας Αγγλική
- Κόστος σεμιναρίου : 200,00  Ευρώ/ άτομο


Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ, 99471567 και  gkassianos@cytanet.com.cy